• Grosir Ferrules Selang Hydraulic Digawe ing China
  • Newest Awet Hydraulic Hose Fittings Mid Level Price
  • Sampel Gratis Pemasangan Hidrolik Standar

KENAPA PILIH KAMI

Profil Perusahaan

Pabrik khusus ing produksi fitting cairan hidrolik standar internasional.

Kualifikasi

Wis lulus sertifikasi sistem mutu SGS ISO9001, hak impor lan ekspor.

Standar Mutu

Pabrik tansah netepi standar produksi global, kesehatan lan safety, lingkungan, proses lan spesifikasi kualitas.

Pasar Dodolan

Produk perusahaan didol menyang pasar ing Eropa, Amerika Serikat, Afrika, Australia lan negara-negara ASEAN.

Kekuwatan Perusahaan

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan wis nggawe tim manajemen lan produksi berkualitas tinggi, sistem manajemen ilmiah lan praktis.

Budaya Perusahaan

Perusahaan Shuntong tansah dadi pusat pelanggan, tansah netepi konsep inovasi lan pangembangan.

Produk Unggulan

  • babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Ningbo Yinzhou Shuntong hydraulic equipment co., Ltd. dumunung ing kutha pelabuhan Ningbo, lalu lintas trep banget, pabrik kita mung 40 kilometer adoh saka pelabuhan beilun paling gedhe nomer loro ing China. Minangka pabrik sing spesialisasine ing produksi fitting cairan hydraulic standar internasional, sawetara produk kita utamané kanggo kabeh jinis fitting selang hydraulic lan fitting transisi, kalebu Inch, US, metrik lan fitting Utas liyane. Perusahaan nyetel riset lan pangembangan, produksi, dodolan ing siji, wis lulus sertifikasi sistem kualitas SGS ISO9001, hak impor lan ekspor.
Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan wis mbentuk tim manajemen lan produksi sing berkualitas tinggi, sistem manajemen ilmiah lan praktis, "kerjasama, integritas, inovasi" citra perusahaan wis diakoni dening para pelanggan lan industri. Produk perusahaan wis ditampa sacara wiyar ing saindhenging negara, lan didol menyang Eropa, Amerika Serikat, Afrika, Australia lan negara-negara ASEAN ing pasar, ing pelanggan domestik lan manca seneng reputasi apik. Kanthi ngarep-arep masa depan, perusahaan bakal terus nambah kualitas produk lan kualitas layanan, lan ngupayakake nyedhiyakake fitting cairan hidraulik sing paling apik kanggo para pelanggan.
Maca liyane

Produk anyar

+86-15397238556