Flange Hidrolik Kab

Ningbo Yinzhou Shun tong hydraulic equipment co., Ltd. dumunung ing kutha pelabuhan Ningbo, lalu lintas trep banget. Minangka pabrik sing spesialisasine ing produksi Flange Hidrolik standar internasional, sawetara produk utamane kanggo kabeh jinis selang hidrolik. fittings lan fittings transisi, kalebu Inch, US, metrik, lan fittings Utas liyane. Perusahaan nyetel riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan ing siji wis lulus sertifikasi sistem kualitas SGS ISO9001, lan hak impor lan ekspor.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan wis mbentuk tim manajemen lan produksi sing berkualitas, sistem manajemen ilmiah lan praktis, "kerjasama, integritas, inovasi" citra perusahaan sing wis diakoni dening para pelanggan lan industri. Flanges Hydraulic kita wis ditampa sacara wiyar ing saindhenging negara, lan didol menyang Eropa, Amerika Serikat, Afrika, Australia, lan negara-negara ASEAN ing pasar, pelanggan domestik lan manca seneng reputasi apik.

Kanthi mripat kanggo masa depan, perusahaan bakal terus nambah kualitas produk lan kualitas layanan, lan usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur Hydraulic Flanges. Ningbo Shuntong hydraulic equipment Co., Ltd. gelem nggawe masa depan sing luwih apik karo kanca ing saindenging jagad.
View as  
 
  • Ningbo Shuntong Hydraulics didegaké ing 2012 kanthi tujuan ngrancang, manufaktur, lan ngekspor selang hidrolik, fitting, lan barang-barang liyane sing gegandhengan. Produk kita, S-Series Flange O-Ring utawa Butt-Weld Tube, sing kalebu macem-macem barang kanggo aplikasi industri lan hidrolik, wis ditampa kanthi apik ing luwih saka 20 negara, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Inggris, lan Australia. Flange pipa hidraulik kita cocog kanggo nyambungake garis hidraulik kanthi cepet lan gampang, lan utamané migunani ing papan sing nyenyet. Ing tugas hidraulik sing angel, flange pipa hidrolik duwe resistensi sing dhuwur kanggo ngeculake lan bocor lan bisa dipasang kanthi torsi perakitan sing cukup, sanajan kanthi diameter luwih gedhe.

  • Kita minangka produser flange SAE, nanging amarga kita nyimpen macem-macem jinis lan ukuran Flange SAE kosong lan semi-rampung Forging, kita bisa nyedhiyakake kanthi cepet. Flange SAE kita luwih murah tinimbang sing didol ing Eropa lan Amerika, nalika njaga tingkat ketergantungan sing padha. Fokus kita yaiku babagan profesionalisme, layanan lan kualitas sing konsisten lan teguh. Lan mulane akeh klien Shuntong sing tetep kemitraan karo kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku L-Series Flange O-Ring utawa Butt-Weld Tube saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 90 ° Metric Male 24 ° L-Series Flange H.T saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. 90 ° Metric Male 24 ° L-Series Hydraulic Flange Flange pipa hidrolik umume dikembangake kanggo aplikasi ing tekanan dhuwur, kejut, lan getaran, lan HT minangka seri flange tekanan dhuwur sing digunakake ing macem-macem sistem hidrolik ing kabeh industri. Kita bisa nyedhiyakake kabeh barang sing dibutuhake pelanggan amarga kita duwe teknologi produksi selang karet tekanan tinggi lan peralatan canggih. Pertanian, reresik tekanan dhuwur, industri batu bara, mesin teknik, minyak lan kimia, metalurgi, pertambangan, arsitektur, lan transportasi kabeh industri sing makaryakke.

  • Sampeyan bisa yakin tuku 90 ° Metric Male 24 ° L-Series Flange L.T sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu! Garis fitting selang sudhut Shuntong memenuhi syarat aplikasi saiki uga standar safety lan kualitas saiki. Fitting kita dirancang kanggo nglengkapi jinis selang sing cocog kanggo umur layanan sing luwih dawa lan operasi tanpa bocor. Amarga padha saenipun diadaptasi kanggo tekanan dhuwur, kaku, lan geter, utamané ing diameteripun ageng, Male 74 ° Cone utawa L-Series sambungan Flange digunakke ing aplikasi paling nuntut. Flanges ngilangi kabutuhan adaptor nalika nyambungake selang lan tabung / tabung sing mbutuhake keluwesan.

  • Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku sing paling laris, rega murah, lan Metric Male 24° L-Series Flange H.T. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Flange Hydraulic Metric Male 24°L-Series Flange H.T. minangka seri flange tekanan dhuwur sing digunakake ing macem-macem sistem hidrolik ing kabeh industri, lan flange pipa hidrolik biasane dirancang kanggo aplikasi ing tekanan dhuwur, kejut lan getaran. Dikuwasani kanthi teknologi manufaktur selang karet tekanan tinggi lan peralatan canggih, kita bisa nyedhiyakake kabeh produk sing dibutuhake pelanggan. Iki digunakake kanthi akeh ing tetanèn, reresik tekanan dhuwur, industri batu bara, mesin teknik, minyak lan kimia, metalurgi, tambang, arsitektur lan transportasi.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan kualitas dhuwur Metric Male 24 ° L-Series Flange LT Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Shuntong Metric Lanang 24°L-Series Flange L.T. sambungan digunakake ing aplikasi paling nuntut, lagi uga cocog kanggo meksa dhuwur, kejut lan geter, utamané ing ukuran luwih gedhe. Flanges ngidini sambungan gampang antarane selang lan tabung / pipa ngendi keluwesan dibutuhake, tanpa nambah adaptor. Range produk iki cocok kanggo sambungan gampang antarane garis kaku, njogo resistance dhuwur kanggo loosening ing layanan hydraulic abot lan bisa nglumpuk karo torsi Déwan cukup, malah ing ukuran luwih gedhe. Kita minangka produsen flange SAE kualitas paling dhuwur, produk kita diprodhuksi ing Sistem Manajemen Kualitas Total, produk 100% dipriksa kanthi ketat miturut standar internasional sing cocog sadurunge dikirim.

Apa sampeyan pengin Flange Hidrolik Kab digawe ing China kanthi Rega Cukup lan Pangiriman Cepet? NINGBO YINZHOU SHUNTONG HYDRAULIC EQUIPMENT CO.,LTD. iku mesthi pilihan apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Flange Hidrolik Kab Produsèn lan Suppliers paling misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur lan murah Flange Hidrolik Kab kanthi Desain Kelas Pertama, sing bisa disesuaikan lan grosir kanthi akeh. Sampeyan tampi hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo kutipan lan sampel gratis. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.
+86-15397238556
[email protected]