Warta Industri

  • Nggunakake sifat transfer tekanan cair, miturut prinsip keseimbangan level cairan lan kesetaraan tekanan, ukuran massa diukur.

    2022-06-24

  • Cepet Release Coupling iku umum ing gesang kita saben dina, utamané luwes telung persegi dowo joints transisi, belongs kanggo jenis joints transisi hydraulic, bisa nyetel arah, supaya ing urip kang excavator lan wheel loader, elevator lan heavy machinery sistem hydraulic asring bisa ndeleng. , nanging jinis fitting hydraulic iki banget test instalasi teknologi, Sawise ana kesalahan, iku gampang kanggo nimbulaké karusakan peserta. Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nginstal Quick Release Couplingt.

    2022-06-24

  • Ing sistem hidrolik, manawa pipa logam utawa sambungan selang, ana masalah bocor sing gampang. Kanggo joints pipe jinis ferrule, paling saka pipo sing tundhuk pasukan external gedhe utawa pasukan impact, kang njalari ferrule kanggo loosened utawa pasuryan mburi pipe wis deformed, asil ing bocor.

    2022-05-14

  • Sambungan pipa hidrolik minangka komponen ing sistem hidrolik sing nyambungake pipa minyak tekanan tinggi lan pipa minyak tekanan tinggi.

    2022-05-14

 1 
+86-15397238556
[email protected]