Fitting Selang Hidrolik

Ningbo Shuntong Hydraulics wis manufaktur Hydraulic Hose Fittings kanggo 10 taun. Layanan profesional kita wis nguatake pasar kanggo para klien. Perusahaan kita ngasilake macem-macem jinis sambungan selang hidrolik lan sambungan transisi, kalebu sambungan inch, Amerika, metrik lan benang liyane, lurus, tikungan sudut 45 derajat, tikungan sudut 90 derajat, seri tee lan produk liyane, bahan kalebu seng dilapisi baja karbon, stainless steel. baja, tembaga, lsp.

Fitting Selang Hidraulik sing berkualitas utamane digunakake ing sistem industri kayata instrumentasi, industri, tenaga nuklir, pneumatik, minyak lan gas, lan semikonduktor teknik laut. Kanthi milih Fitting Selang Hidrolik, kita bisa njamin yen produk kita kualitas apik lan jaminan sawise adol pas wektune. Kita nyenengake para pelanggan kanthi penyebaran profesional, berkualitas tinggi, fleksibel

Kita nyedhiyakake Fitting Selang Hidrolik premium kanggo pelanggan saka Eropa, Amerika, Afrika, Timur Tengah, Asia lan liya-liyane. Perusahaan kasebut wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional, lan duwe kabeh jinis personel lan personel manajemen berteknologi tinggi, sing bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing wektu sing paling efektif.
View as  
 
  • Selang hidrolik Mt Staple lock Male ngeterake cairan hidrolik kaya lenga lan banyu menyang lan saka komponen hidrolik kalebu pompa, klep, silinder, lan mesin liyane. Ningbo Shuntong Hydraulic bisa nyedhiyani pilihan saka sudhut selang hydraulic lan industri kanggo nepaki kabutuhan sawijining pelanggan. Fokus kita yaiku babagan profesionalisme, layanan lan kualitas sing konsisten lan teguh. Lan mulane akeh klien Shuntong sing tetep kemitraan karo kita.

  • Metrik Hydraulic Adapters lan Fittings, kalebu BSPP, BSPT, konektor pindho kasedhiya. Ningbo Shuntong Hydraulic BSP Banjo nggawe sambungan sing kuwat, awet, bebas bocor lan tahan banget kanggo geter. Kabeh standar SAE, ISO, lan DIN wis ketemu utawa ngluwihi. Getaran ing sistem hidrolik sampeyan suda amarga desain cincin pemotong. Ing 2012, kita wiwit ngekspor langsung kanggo pisanan. Kita ngeyel nggunakake bahan sing paling dhuwur lan nguji produk kanthi ketat miturut sistem kontrol kualitas. Tujuan utama kita yaiku nggawe bisnis luwih gampang.

  • Ningnbo Shuntong Hydraulics spesialisasi ing desain, Pabrik, lan Advertisement saka fittings selang hydraulic global, kalebu fittings selang kualitas dhuwur, Metric Female Water wash sisipan, lan wis meh sepuluh taun expertise industri. Kanggo njamin kualitas produk, keterjangkauan, lan wektu pangiriman, kita duwe pabrik tempa dhewe ing ngendi kabeh bahan mentah lan produk rampung digawe. Kanggo nyuda tingkat cacat, kita nindakake inspeksi sawise produksi lan sadurunge pangiriman.

  • Fitting crimp permanen dirancang khusus kanggo selang hidrolik sing dikuatake kawat ing seri fitting hidrolik. Desain Bite-the-Wire saka fitting crimp permanen Shuntong ningkatake retensi sambungan. Padha bisa karo kabeh papat lan enem kabel hoses hydraulic, kang mbantu kanggo ngurangi persediaan. Kabeh fitting hidrolik Metric Standpipe Straight digawe saka baja karbon kanthi plating gratis Chromium-6 (baja tahan karat kasedhiya ing model sing dipilih). Akibaté, pas banget tahan korosi.

  • Fitting selang hidrolik digunakake kanggo nyambungake selang hidrolik, tabung, lan pipa menyang pompa, katup, silinder lan bagean liyane saka sistem hidrolik. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kursi Kerucut 24° Pria Metrik Kita L.T. diekspor menyang Jepang, Jerman, Inggris, USA France, Swedia lan Korea etc manungsa waé kanggo rinci, miwiti saka madegé penting kanggo nyedhiyani produk kualitas dhuwur kanggo customer utawa pangguna pungkasan.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan kualitas dhuwur 72011 BSP Banjo Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We offer pilihan lengkap Metric Hydraulic Adapter lan Fittings, kalebu BSP, BSPT, Metrik, lan 30 ° Kursi.. Ningbo Shuntong Hydraulic BSP Banjo sing Highly tahan kanggo geter lan nggawe kuwat, dipercaya, sambungan bebas bocor. Padha ketemu utawa ngluwihi kabeh standar SAE, ISO lan DIN. Desain ring pemotongan nyuda efek getaran ing sistem hidrolik sampeyan. Tim kita uga duwe motivasi, inovatif, lan siyap nggarap bisnis sampeyan. Kita bakal tansah nandheske tujuan "kualitas pisanan, pelanggan pisanan", kanthi seneng nampa pelanggan kanggo ngunjungi kita lan konsultasi.

 12345...6 
Apa sampeyan pengin Fitting Selang Hidrolik digawe ing China kanthi Rega Cukup lan Pangiriman Cepet? NINGBO YINZHOU SHUNTONG HYDRAULIC EQUIPMENT CO.,LTD. iku mesthi pilihan apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Fitting Selang Hidrolik Produsèn lan Suppliers paling misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur lan murah Fitting Selang Hidrolik kanthi Desain Kelas Pertama, sing bisa disesuaikan lan grosir kanthi akeh. Sampeyan tampi hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo kutipan lan sampel gratis. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.
+86-15397238556
[email protected]