Hydraulic Interlock Fittings

Kita minangka produsen profesional Hydraulic Interlock Fittings. Wiwit diadegaké ing 2012, Ningbo Shuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. wis menangaké kapercayan saka pelanggan karo tim technical kuwat lan tim layanan enom sregep. Perusahaan kita ngasilake macem-macem jinis sambungan selang hidrolik lan sambungan transisi, kalebu sambungan inch, Amerika, metrik lan benang liyane, lurus, tikungan sudut 45 derajat, tikungan sudut 90 derajat, seri tee lan produk liyane, bahan kalebu seng dilapisi baja karbon, stainless steel. baja, tembaga, lsp.

Fitting Hydraulic Interlock berkualitas tinggi utamane digunakake ing sistem industri kayata instrumentasi, industri, tenaga nuklir, pneumatik, minyak lan gas, lan semikonduktor teknik laut. Napa milih Fitting Hydraulic Interlock, kita bisa njamin kualitas produk sing berkualitas, layanan profesional, lan jaminan sawise adol sing pas. Kita nyenengake para pelanggan kanthi penyebaran profesional, berkualitas tinggi, fleksibel.

Perusahaan netepi kabijakan kualitas "inovasi ilmiah lan teknologi, partisipasi lengkap, perbaikan terus-terusan, lan kepuasan bebarengan", lan terus-terusan nyukupi syarat kualitas pelanggan. Fitting Hydraulic Interlock kita dicenthang kualitas lan tanpa henti kanggo nggayuh kualitas sing dhuwur.
View as  
 
  • Fitting selang interlock kanggo selang sing duwe rong struktur: siji ngunci lan sealing liyane, ing njero lan njaba. Akibaté, ing antarane kabeh ujung selang, fitting interlock nyedhiyakake sambungan paling kuat antarane selang lan fitting. Shuntong, produsen fitting selang hidrolik terkemuka China, bisa nyedhiyakake fitting selang interlock berkualitas tinggi, kayata Interlock 90 ° ORFS Female.

  • The Interlock 45 ° ORFS Female Hydraulic Interlock fittings dianggo ing premis skiving selang loro nang lan externally kanggo generate loro zona: siji ngunci lan siji sealing. Tulangan selang wis swaged bebarengan karo pentil lan ferrule ing ngarep fitting kanggo nggawe ngunci. Bagian sealing saka fitting ana ing mburi; digawe ing antarane puting lan tabung njero. Kanggo sistem hidraulik kanthi tekanan pulsing sing dhuwur lan masalah safety, disaranake pas interlock.

  • Prinsip pas interlock, Interlock ORFS Female yaiku selang kasebut diluncurake sacara internal lan eksternal kanggo nggawe rong zona: siji ngunci lan siji sealing. Ngunci digawe ing ngarep fitting, ngendi pentil lan ferrule swaged bebarengan karo tulangan saka selang. Ing mburi fitting punika bagean sealing; bagean sealing digawe antarane pentil lan tabung utama. Pas interlock dianjurake kanggo sistem hidrolik kanthi tekanan pulsating dhuwur lan syarat safety.

  • Kita nggawe fitting hidraulik standar lan interlock sesuai karo standar ISO lan SAE, barang kasebut kasedhiya ing baja karbon utawa baja tahan karat, lan uga bisa digawe miturut spesifikasi pelanggan. Kabeh barang kita kayata Interlock 90 ° JIC Female 74 ° Cone Seat diuji kanthi teliti sajrone proses manufaktur nganti tekan produk rampung, sing dibedakake kanthi resistensi dhuwur lan perawatan khusus liyane sing dikarepake pelanggan.

  • Shuntomng Ningbo Yinzhou Hydraulic fittings ngubungake selang, pipa, lan tabung ing sistem hidrolik. Peralatan hidrolik biasane mobile lan beroperasi ing tekanan dhuwur. Kanggo nindakake kanthi aman lan sukses ing aplikasi tartamtu, interlock 45 ° JIC Female 74 ° Cone Seat hydraulic fittings kudu kuwat, serbaguna, lan bisa dipercaya. Fitting iki biasane diwatesi dening aturan ketat babagan konstruksi, ukuran, lan rating tekanan. Kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, kita nyedhiyakake macem-macem kelengkapan.

  • Ningbo Yinzhou Shuntomng Hydraulic fittings bagean digunakake ing sistem hydraulic kanggo nyambung hoses, pipo, lan tabung. Peralatan hidrolik asring ora sistem tetep lan beroperasi ing tekanan dhuwur. Fitting hidrolik Interlock JIC Female 74° Cone Seat kudu kuwat, bisa adaptasi, lan bisa dipercaya supaya bisa digunakake kanthi aman lan sukses ing aplikasi tartamtu. Konstruksi, dimensi, lan rating tekanan saka fitting kasebut biasane diatur dening peraturan sing ketat. We nyedhiyani akeh pilihan saka fittings kanggo nepaki kabutuhan.

Apa sampeyan pengin Hydraulic Interlock Fittings digawe ing China kanthi Rega Cukup lan Pangiriman Cepet? NINGBO YINZHOU SHUNTONG HYDRAULIC EQUIPMENT CO.,LTD. iku mesthi pilihan apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Hydraulic Interlock Fittings Produsèn lan Suppliers paling misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur lan murah Hydraulic Interlock Fittings kanthi Desain Kelas Pertama, sing bisa disesuaikan lan grosir kanthi akeh. Sampeyan tampi hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo kutipan lan sampel gratis. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.
+86-15397238556
[email protected]