Ferrule Hidrolik Kanggo Sae 100r2at Utawa En 853 1sn 2sn Selang
  • Air ProFerrule Hidrolik Kanggo Sae 100r2at Utawa En 853 1sn 2sn Selang

Ferrule Hidrolik Kanggo Sae 100r2at Utawa En 853 1sn 2sn Selang

We are Produsèn Cina profesional saka Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Selang. Kita minangka produsen profesional fitting hidrolik lan adaptor. Kaya ferrules, flanges, couplings kunci cam sing umum ing produksi kita. Ferrule Hidrolik kita kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Hose nduweni kualitas apik lan rega sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra jangka panjang ing China

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Hose digawe dening Shuntong Hydraulic ing China. Minangka biasane Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Selang digawe saka baja karbon karo Chrome-telu seng plating ing lumahing, utawa stainless steel.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

03310

Standar

DIN

Bahan Baku

Baja Karbon/Stainless

warna

Kuning/Putih/Silver/Chrome

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 96 Jam

lumahing

Chrome-telu Seng Plating

Spesifikasi

Ferrule Hidrolik kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Hose

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kualitas 00TFO Ferrule Kanggo Selang Teflon utamane digunakake ing transmisi cairan industri, pembuahan tetanèn, irigasi lan panen, ekstraksi mineral, lsp.


-Sae 100r2at lan En 853 1sn 2sn Selang




- Pelanggan kita aplikasi


- Aplikasi peralatan skala gedhe


4. Detail Produk


Ferrule Hidrolik kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Hose

 

Bagian No.

Selang Bore

ukuran

DN

Dash

D

L

003310-03

5

03

19

24

003310-04

6

04

23

30

003310-05

8

05

24

31

003310-06

10

06

26

32

003310-08

12

08

29

34

003310-10

16

10

33

37

003310-12

20

12

37

43

003310-16

25

16

46

51

003310-20

32

20

59

57

003310-24

40

24

67

60

003310-32

50

32

80

75


5. Paket Produk

-Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r2at utawa En 853 1sn 2sn Hose's packing


6. Profil Perusahaan Kita

Ningbo YinzhouShuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. Kita wis entuk kapercayan saka pelanggan karo tim teknisi profesional lan tim layanan enom sing sregep. Ningbo YinzhouShuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. duwe produsen profesional fitting selang hidrolik kanthi pengalaman meh sepuluh taun.

Pabrik kita ngasilake macem-macem jinis ujung selang hidrolik lan sendi transisi. Materi kita kalebu bahan Tembaga, baja tahan karat, baja karbon galvanis, lsp... Produk kita kalebu Amerika, Inggris, Metrik, lan sambungan Utas liyane, pita 90 derajat, tee, tikungan 45 derajat, lurus, lan jinis liyane, Liwat taun, kita wis nyedhiyani kualitas lan layanan cepet kanggo pelanggan saka Timur Tengah, Eropah, Afrika, Amerika, Asia, etc. We nggawe pelanggan aran banget wareg karo penyebaran prajurit profesional, kualitas dhuwur, pas wektune, lan fleksibel. Kita goal kanggo menang pelanggan karo layanan lan menang pasar karo kualitas! Sugeng rawuh kanggo kerja sama karo sampeyan!


7. Foto Pameran Kita


8. FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?

Pabrik kita dumunung ing kutha Ningbo.


2. Negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Amerika Serikat, Inggris Raya, Kanada, Australia, Afrika Kidul, Eropa, Asia Tenggara, Arab, Selandia Baru, Jerman, Swiss, Austria,Spanyol, Kolombia, Argentina, Meksiko, Amerika Latin, Puerto Rico, Chile, ,Portugal, Brasil


3. Apa Perawatan Lumahing Bisa Kita Pilih?

CR3+ seng plating karo sealant, 96+ jam ing test semprotan uyah.

Plating paduan seng-nikel, 700+ jam ing uji semprotan uyah.

Oksida ireng kanggo bagean welding

lenga antirust


4. Apa Wektu Pangiriman sampeyan?

Bagean standar: 7-15 dina

Bagian non-standar: 15-25 dina

Kita bakal nggawe pangiriman sanalika bisa kanthi kualitas dijamin




Panas Tags: Ferrule Hidrolik Kanggo Sae 100r2at Utawa En 853 1sn 2sn Selang, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]