Produk

View as  
 
  • Klien kita wis nampa fitting cairan hidrolik, bagian cairan hidrolik, bagian industri hidrolik, adaptor hidrolik, fitting siji-potong, lan komponen hidrolik liyane saka Ningbo Shuntong Hydraulic. Metric Male 74 ° Cone digunakake ing macem-macem industri, kalebu maritim, otomotif, lan pembangkit listrik. Bahan sing kurang awet bisa uga ora nyedhiyakake resistensi sing nyukupi sajrone wektu ing kahanan sing nyebabake tekanan dhuwur, korosi kimia, lan suhu ekstrem. Bagean kita dicenthang kanggo jaminan kualitas ing pirang-pirang titik proses manufaktur kanggo njamin kita nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan. Kita nindakake tes tekanan hidrolik lan tekanan hidrolik kanggo njamin operasi sing aman lan efektif sajrone nggunakake lapangan.

  • Klien kita wis nampa fitting cairan hidrolik, bagian cairan hidrolik, bagian industri hidrolik, adaptor hidrolik, fitting siji-potong, lan komponen hidrolik liyane saka Ningbo Shuntong Hydraulic. Jis Metric Male 60 ° Cone Metric Male Adjustable Stud End Branch Tee digunakake ing macem-macem industri, kalebu maritim, otomotif, lan pembangkit listrik. Bahan sing kurang awet bisa uga ora nyedhiyakake resistensi sing nyukupi sajrone wektu ing kahanan sing nyebabake tekanan dhuwur, korosi kimia, lan suhu sing ekstrem.

  • Shuntong Hydraulics, dumunung ing Ningbo, China, mrodhuksi Jis Metric Male 60 ° Cone Bsp Male O- Ring Adjustable Stud End Run Tee. Kita duwe sejarah dawa ngasilake fitting lan adaptor hidrolik, uga ujung selang hidrolik. Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake pelanggan kanthi nyedhiyakake produk hidraulik sing bermutu lan murah. Thanks kanggo umpan balik klien, kita wis nggawe kemajuan ing bidang hidraulik tekanan dhuwur. Iki minangka perusahaan sing terus berkembang lan terus ngupayakake kualitase. We would like to work with you in long-term basis.

  • Jis Metric Male 60° Cone Female 60° Seat Run Tee diproduksi dening Shuntong Hydraulics ing Ningbo, China. Inventaris kita kalebu fitting hidrolik karo NPT, JIC, SAE, metrik, bos O-ring, lan Utas segel pasuryan O-ring. Pilihan material kalebu stainless steel kanggo tahan karat, uga fitting baja kanggo aplikasi tekanan dhuwur. Apa wae aplikasi sampeyan, kita duwe aksesoris lan kopling kanggo mbantu sampeyan ngindhari downtime sing larang.

  • Jis Metric Male 60° Cone Female 60° Seat Branch Tee diproduksi dening Shuntong Hydraulics ing Ningbo, China. Kita wis nggawe fitting hydraulic lan adaptor, selang hidrolik ends kanggo dangu. Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake konsumen kanthi nawakake produk hidraulik tekanan tinggi sing bermutu lan murah. Kita wis bisa maju ing bidang hidraulik tekanan dhuwur amarga input pelanggan. Iki minangka organisasi sing terus berkembang sing ngupaya nyedhiyakake kualitas sing luwih apik lan luwih apik. Kita ngupayakake ngembangake solusi desain sing larang regane, sing menehi kinerja sing canggih. Kita pengin dadi partner jangka panjang karo sampeyan.

  • Jis Metric Male 60° Cone Tee diprodhuksi dening Shuntong Hydraulics ing Ningbo, China. Kita wis nggawe fitting hydraulic lan adaptor, selang hidrolik ends kanggo dangu. Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake konsumen kanthi nawakake produk hidraulik tekanan tinggi sing bermutu lan murah. Kita wis bisa maju ing bidang hidraulik tekanan dhuwur amarga input pelanggan. Iki minangka organisasi sing terus berkembang sing ngupaya nyedhiyakake kualitas sing luwih apik lan luwih apik. Kita ngupayakake ngembangake solusi desain sing larang regane, sing menehi kinerja sing canggih. Kita pengin dadi partner jangka panjang karo sampeyan.

+86-15397238556
[email protected]