Klem Flange

Hydraulic Flange Clamps diprodhuksi dening Ningbo Yinzhou Shuntong Hydraulic Equipment. Our company dumunung ing kutha plabuhan ayu Ningbo, karo transportasi trep banget. Jarake mung 40 kilometer saka Pelabuhan Beilun, pelabuhan paling gedhe nomer loro ing China. Minangka pabrik sing spesialisasine ing Hydraulic Flange Clamps, macem-macem produk kita utamané kanggo kabeh jinis fitting selang hidrolik lan fitting transisi, kalebu imperial, Amérika, metrik lan fitting Utas liyane. Perusahaan nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan dodolan, wis lulus sertifikasi sistem mutu SGS ISO9001, lan nduweni hak kanggo ngimpor lan ngekspor.

Kualitas minangka umur pabrik, kita tansah ngeyel nggunakake bahan sing paling apik, lan nggawe sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap. Clamps Flange kita kudu ngliwati inspeksi jaminan kualitas ing pirang-pirang tahapan ing proses manufaktur, kalebu inspeksi bahan mentah, inspeksi potongan pertama, inspeksi proses, inspeksi pra-galvanizing, lan inspeksi produk rampung.

Pabrik kasebut tansah netepi standar produksi global, kesehatan, lan safety, lingkungan, proses, lan spesifikasi kualitas, nggawe Flange Clamps cocog kanggo kahanan cuaca sing atos saka tundra nganti tropis. Manungsa waé kanggo rinci, diwiwiti saka dhasar, penting kanggo ngirim produk sing berkualitas tinggi kanggo pelanggan utawa pangguna pungkasan, lan nggawe bisnis luwih gampang dadi tujuan utama.
View as  
 
  • Clamps flange saka Shuntong digawe kanggo nambah kekuatan lan toleransi. Padha ketemu kabeh standar SAE J518. Clamps pamisah nggawe gampang kanggo nggabungake sambungan ing papan sing nyenyet. Kanthi ngeculake kabeh papat baut lan mung nyopot siji setengah clamp, mula gampang mbusak komponen kepala flange (kayata perakitan selang). layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Keuntungan dhasar saka sambungan flange liwat sambungan port Utas iku padha mbutuhake torsi perakitan kurang lan luwih gampang kanggo nginstal ing lokasi nyenyet. Majelis sambungan port Utas gedhe (kayata benang lurus SAE) mbutuhake torsi sing akeh. Iki nggawe rumit perakitan, utamane nalika reresik kunci pas diwatesi. Sambungan flange ngatasi masalah iki kanthi nyebarake stres hidrolik ing papat baut, sing saben-saben mbutuhake torsi luwih sithik lan kunci pas sing luwih cilik.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan kualitas tinggi Butt Weld Hydraulic SAE Flange. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Clamps flange saka Shuntong digawe kanggo nambah kekuatan lan toleransi. Padha ketemu kabeh standar SAE J518. Clamps pamisah nggawe gampang kanggo nggabungake sambungan ing papan sing nyenyet. Kanthi loosening kabeh papat bolts lan njabut mung siji clamp setengah, padha nggawe gampang kanggo mbusak komponen sirah flange (kayata Déwan selang). kanggo nginstal ing lokasi nyenyet. Majelis sambungan port Utas gedhe (kayata benang lurus SAE) mbutuhake torsi sing akeh. Iki nggawe rumit perakitan, utamane nalika reresik kunci pas diwatesi. Sambungan flange ngatasi masalah iki kanthi nyebarake stres hidrolik ing papat baut, sing saben-saben mbutuhake torsi sing luwih sithik lan kunci pas sing luwih cilik.

  • Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Klem Flange S-seri sing berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Ningbo Shuntong nduweni reputasi sing apik banget ing kopling Camlock ing antarane para klien global amarga kualitase lan biaya sing ora bisa dikalahake. Tujuan pertama kita yaiku nindakake kabeh sing bisa kanggo mbantu para pelanggan entuk kahanan sing menang. Kita bakal terus nambah efisiensi lan kualitas manufaktur nalika ngedhunake prices.Cam-lock Couplings minangka jinis kopling selang lan pipa sing ngidini sambungan cepet lan disconnection ing sembarang sistem transfer cairan. Coupling lan adaptor minangka rong bagéan paling penting saka kopling cam-lock. Ujung selang/pipa bisa dicopot utawa dilas bebarengan karo coupler lan adaptor iki.

  • Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Klem Flange Lengkap seri L sing berkualitas. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Kanthi kualitas dhuwur lan prices unbeatable, Ningbo Shuntong wis gained reputasi apik ing kopling Camlock antarane pelanggan donya. Prioritas kita yaiku nyoba sing paling apik kanggo nggayuh tujuan win-win karo para pelanggan. Kita bakal terus nambah efisiensi produksi, kualitas lan nawakake rega sing luwih kompetitif. selang lan pipa ing sembarang sistem transfer cairan. Kopling cam-lock duwe komponen utama, yaiku coupler lan adaptor. couplers lan adaptor iki bisa ngaco utawa gandheng ing ends saka selang / pipa. Banjur, sambungan digawe kanthi masang adaptor menyang coupler kanthi mencet mudhun (nutup) lengen cam saka coupler. Cams melu menyang alur ing adaptor meksa adaptor marang gasket ing coupler kanggo mbentuk segel.

  • Ningbo Shuntong duweni reputasi sing apik banget ing kopling Camlock ing antarane konsumen ing saindenging jagad amarga kualitas lan biaya sing ora bisa ditandingi. Prioritas utama kita yaiku nindakake kabeh sing kita bisa kanggo entuk kahanan win-win karo konsumen. Kita bakal terus ningkatake efisiensi lan kualitas manufaktur nalika ngedhunake prices.We nyedhiyakake Clamps Flange S-seri kanggo para pelanggan, sing ngidini sambungan cepet lan pamisahan selang lan pipa ing sistem transmisi cairan apa wae. Coupling lan adaptor minangka rong komponen utama kopling cam-lock. Ing ends saka selang / pipa bisa ngaco utawa gandheng karo coupler lan adaptor iki.

  • Incepted ing taun 2012, Ningbo Shuntong melu ing dunyo Manufaktur, Ngekspor lan Penyediaan saka Couplings, L-seri Split Flange Clamps, Pipe Clamp, ORFS Fittings, Hydraulic Flanges, Double Ferrule Fittings, Camlock Couplings, Single Ferrule Fittings lan liyane. . Digawe miturut prentah saka personel sing kompeten, produk sing ditawakake iki dideleng kanthi apik sadurunge dikirim ing ngarep lawang para pelanggan. Kajaba iku, bahan dhasar sing digunakake ing pabrikan yaiku kualitas sing paling apik lan kita entuk sawise ngliwati pirang-pirang pemeriksaan kualitas. Kita ngerti apa peran kru ing fungsi perusahaan, saéngga kita milih tim personel sing misuwur sing ana ing antarane sawetara personel deft sing ana ing industri kasebut.

 1 
Apa sampeyan pengin Klem Flange digawe ing China kanthi Rega Cukup lan Pangiriman Cepet? NINGBO YINZHOU SHUNTONG HYDRAULIC EQUIPMENT CO.,LTD. iku mesthi pilihan apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Klem Flange Produsèn lan Suppliers paling misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur lan murah Klem Flange kanthi Desain Kelas Pertama, sing bisa disesuaikan lan grosir kanthi akeh. Sampeyan tampi hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo kutipan lan sampel gratis. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.
+86-15397238556
[email protected]