Babagan Shuntong

Profil Perusahaan

NINGBO YINZHOU SHUNTONG HYDRAULIC EQUIPMENT CO.,LTD. punika Produsèn, spesialisasine ing produksi sakaFerrules Selang Hidrolik, Fitting Selang Hidrolik, Hydraulic One Piece Fittings, Flange Hidrolik Kab, Selang Adaptasiors, Hydraulic Banjo lan Hydraulic Bolt, etc.

Ningbo Yinzhou Shuntong hydraulic equipment co., Ltd. dumunung ing kutha pelabuhan Ningbo, lalu lintas trep banget, pabrik kita mung 40 kilometer adoh saka pelabuhan beilun paling gedhe nomer loro ing China. Minangka pabrik sing spesialisasine ing produksi fitting cairan hydraulic standar internasional, sawetara produk kita utamané kanggo kabeh jinis fitting selang hydraulic lan fitting transisi, kalebu Inch, US, metrik lan fitting Utas liyane. Perusahaan nyetel riset lan pangembangan, produksi, dodolan ing siji, wis lulus sertifikasi sistem kualitas SGS ISO9001, hak impor lan ekspor.


Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan wis mbentuk tim manajemen lan produksi sing berkualitas tinggi, sistem manajemen ilmiah lan praktis, "kerjasama, integritas, inovasi" citra perusahaan wis diakoni dening para pelanggan lan industri. Produk perusahaan wis ditampa sacara wiyar ing saindhenging negara, lan didol menyang Eropa, Amerika Serikat, Afrika, Australia lan negara-negara ASEAN ing pasar, ing pelanggan domestik lan manca seneng reputasi apik. Kanthi ngarep-arep masa depan, perusahaan bakal terus nambah kualitas produk lan kualitas layanan, lan ngupayakake nyedhiyakake fitting cairan hidraulik sing paling apik kanggo para pelanggan.


Perusahaan menehi hasil ing produk

Minangka produsen profesional fitting selang hidrolik, Shun Tong wis nambah pengalaman meh sepuluh taun ing bidang fitting selang hidrolik. We have unparalleled produk ombone lan ambane, perusahaan utamané mrodhuksi macem-macem jinis selang hydraulic joints lan transisi joints, sirah sakcara, 45 degree Angle bend, 90 degree Angle bend, tee lan produ liyane.cts, materi wis baja karbon galvanis, stainless steel, tembaga lan ing. Saben produk diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake teknologi paling canggih lan bahan baku kualitas saka pemasok industri sing sejati. Kita uga ora nggawe kompromi babagan kualitas, layanan lan wektu pangiriman. Perusahaan kita bisa nawakake macem-macem kelengkapan hidraulik berkualitas tinggi lan lengkap kanthi rega sing kompetitif lan bisa disesuaikan kanthi spesifikasi lan syarat sing beda-beda saben proyek kanggo nyedhiyakake solusi inovatif lan inovatif kanggo kabutuhan fitting hidrolik unik sampeyan.


Kanthi keahlian lan kapinteran hidraulik, kita ngupayakake nyedhiyakake solusi desain modern sing nyuda biaya lan nyedhiyakake kinerja sing paling maju, sistem manufaktur kita terus adaptasi karo kabutuhan pasar sing ganti. Kita duwe mesin kelas siji kanggo ndhukung departemen produksi kita. tim profesional darmabakti kita uga versed ing kabeh aspèk produksi. Teknisi kita kerja kanthi profesionalisme kanggo njamin kepuasan pelanggan. Butuh 45 menit saka perusahaan kita menyang pelabuhan Ningbo lan 2 jam menyang Shanghai. transportasi trep kita njamin transportasi cepet dening segara lan udhara. Ningbo Shuntong hydraulic equipment Co., Ltd. gelem nggawe masa depan sing luwih apik karo kanca ing saindenging jagad.


Standar kualitas produk

Kualitas minangka umur pabrik, kita tansah ngeyel nggunakake bahan sing paling apik, lan nggawe sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap. Bagean kita kudu ngliwati pemeriksaan jaminan kualitas ing pirang-pirang tahap ing proses manufaktur, kalebu: inspeksi bahan mentah, inspeksi potongan pertama, inspeksi proses, inspeksi pra-galvanizing, inspeksi produk rampung. Sistem inspeksi iki njamin 100% kualitas produk lan mesthekake yen kita nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan. Kita bakal nindakake tes pulsa hidrolik lan hidraulik ing produk kasebut kanggo njamin operasi sing aman lan efektif sajrone nggunakake lapangan. Pabrik tansah netepi standar produksi global, kesehatan lan safety, lingkungan, proses lan spesifikasi kualitas, nggawe produk kita becik kanggo kahanan cuaca sing atos saka tundra nganti tropis. Manungsa waé kanggo rinci, wiwit saka wiwitan, penting kanggo ngirim produk kualitas dhuwur kanggo pelanggan utawa pangguna pungkasan, lan nggawe bisnis luwih gampang minangka tujuan utama.


Kinerja dodolan

Kita minangka model manajemen perusahaan modern kanggo nggawe perusahaan manufaktur. Shun Tong kanthi aktif ngetrapake manajemen standar 5S kanggo entuk kahanan win-win antarane kinerja perusahaan lan kapentingan pelanggan. Kapercayan sing ora owah iki sing nggawe merek kasebut. Saiki, produk kasebut ora mung laris ing saindenging negara, nanging uga diekspor menyang Jepang, Jerman, Inggris, Amerika Serikat, Prancis, Swedia, Korea Selatan, Rusia, Afrika Kidul lan negara liya. Minangka pabrik, kita bisa njamin wektu pangiriman akurat, lan kualitas produk lan layanan dikenali dening pelanggan.


Budaya perusahaan

perusahaan Shuntong wis mesthi customer-centered, tansah netepi konsep inovasi lan pembangunan, kualitas pisanan, wong-oriented, Manajemen integritas, kaunggulan, kanggo nyedhiyani sampurna, kualitas layanan sawise-sales, setya nyediakake kualitas paling. , produk biaya-efektif ing lapangan hydraulic tekanan dhuwur.


Kita tenanan kerjo bareng karo saben siji lan saben siji saka sampeyan, lan warmly welcome pelanggan kanggo ngunjungi kita kanggo panuntun dhumateng lan rembugan. Ayo nggawe akeh nilai sing bisa bebarengan.


Hubungi kita

Ing arah hidrolik, kita bangga karo kualitas produk lan layanan perusahaan. Matur nuwun kanggo ngunjungi kita, please aran gratis kanggo nelpon utawa email kanggo takon. Email kita [email protected] Nomer telpon kita yaiku 86+574-83035619.

Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!



+86-15397238556
[email protected]