Ferrule Hidrolik Kanggo Sae 100r1at Utawa En 853 1sn Selang
  • Air ProFerrule Hidrolik Kanggo Sae 100r1at Utawa En 853 1sn Selang

Ferrule Hidrolik Kanggo Sae 100r1at Utawa En 853 1sn Selang

Kita minangka produsen profesional Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Hose ing China. Kita minangka produsen profesional kopling hidrolik lan adaptor. Kaya ferrules, flanges, couplings kunci cam sing umum ing produksi kita. Ferrule Hidrolik kita kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Hose nduweni rega apik lan kualitas apik. Muga-muga kita bisa dadi mitra suwene ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Hose digawe dening Shuntong Hydraulic ing China. Minangka biasane Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Selang digawe saka baja karbon karo Chrome-telu seng plating ing lumahing, utawa stainless. Produk CR3 + seng plating karo sealant, 96+ jam ing tes semprotan uyah. Plating paduan seng-nikel, 700+ jam ing uji semprotan uyah. Oksida ireng kanggo bagian welding, lenga anti karat..


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

00110A

Standar

DIN

Bahan Baku

Baja Karbon/Stainless

warna

Kuning/Putih/Silver/Chrome

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 96 Jam

lumahing

Chrome-telu Seng Plating

Spesifikasi

Ferrule Hidrolik kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Hose

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Shuntong Hydraulic s kualitas dhuwur Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Selang utamané digunakake ing fertilisasi tetanèn, irigasi, panen, extraction mineral, transmisi adi industri, etc.


-Sae 100r1at utawa En 853 1sn Selang


- Pelanggan kita aplikasi


- Aplikasi peralatan skala gedhe


4. Detail Produk


Ferrule Hidrolik kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Hose

 

Bagian No.

Selang Bore

ukuran

DN

Dash

D

L

00110A-04

6

04

20.5

30

00110A-05

8

05

22

30.5

00110A-06

10

06

24.5

32

00110A-08

12

08

28

34

00110A-10

16

10

31

37

00110A-12

20

12

35

43

00110A-16

25

16

43

51

00110A-20

32

20

53

57

00110A-24

40

24

62

60


5. Produk Packing

-Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r1at utawa En 853 1sn Hose's packing


6. Profil Perusahaan

Ningbo Yinzhou Shuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. Kita wis entuk kapercayan saka pelanggan karo tim teknisi profesional lan tim layanan enom sing sregep. Ningbo Yinzhou Shuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. duwe produsen profesional fitting selang hidrolik kanthi pengalaman meh sepuluh taun.

Pabrik kita ngasilake macem-macem jinis ujung selang hidrolik lan sendi transisi. Materi kita kalebu bahan Tembaga, baja tahan karat, baja karbon galvanis, lsp... Produk kita kalebu Amerika, Inggris, Metrik, lan sambungan Utas liyane, pita 90 derajat, tee, tikungan 45 derajat, lurus, lan jinis liyane, Liwat taun, kita wis nyedhiyani kualitas lan layanan cepet kanggo pelanggan saka Timur Tengah, Eropah, Afrika, Amerika, Asia, etc. We nggawe pelanggan aran banget wareg karo penyebaran prajurit profesional, kualitas dhuwur, pas wektune, lan fleksibel. Kita goal kanggo menang pelanggan karo layanan lan menang pasar karo kualitas! Sugeng rawuh kanggo kerja sama karo sampeyan! Produsen Hydraulic huntong nawakake produk apik saka Continental lan nduweni kemampuan fitting selang hidrolik sing meh lengkap ing Ningbo China. Kita bisa mbangun nganti 3 "ferrules, lan 2" fitting 9000 psi. Kita uga spesialis nyedhiyakake barang-barang berkualitas kanthi rega sing cocog. Ing pabrik Hydraulic Shuntong, ora ana proyek sing gedhe banget kanggo kita, lan kita bisa ngirim kaping turnaround kanthi cepet. Telpon ing pesenan lan bakal siap nalika sampeyan tekan kene!



7. Foto pameran kita


8. FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?

Pabrik kita ing Ningbo.


2. Negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Amerika Serikat, Inggris Raya, Kanada, Australia, Afrika Kidul, Eropa, Asia Tenggara, Arab, Selandia Baru, Jerman, Swiss, Austria,Spanyol, Kolombia, Argentina, Meksiko, Amerika Latin, Puerto Rico, Chile, ,Portugal, Brasil


Apa sampeyan duwe gambar nyata produk?

Manawa, Sampeyan bisa ninggalake informasi kontak lan aku bakal nuduhake gambar karo sampeyan.


4. Apa Wektu Pangiriman sampeyan?

Bagean standar: 7-15 dina

Bagian non-standar: 15-25 dina

Kita bakal nggawe pangiriman sanalika bisa kanthi kualitas dijamin




Panas Tags: Ferrule Hidrolik Kanggo Selang Sae 100r1at Utawa En 853 1sn, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega Cukup, Pangiriman Cepet, Desain Kelas Pertama, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Saham, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]