Pambuka Pabrik


Ningbo Yinzhou Shuntong hydraulic equipment co., Ltd. dumunung ing taman industri kutha Yinzhou Hengxi, kutha Ningbo, mung 40 kilometer saka pelabuhan beilun pelabuhan paling gedhe nomer loro ing China. Lalu lintas trep banget, bisa njamin transportasi barang kanthi cepet. Ing saiki, perusahaan wis 50 karyawan, Nyana Staff operasi, kita uga duwe technical personel, QC, warehouse management personel, packaging personel lan logistik personel support. Antarane wong-wong mau, ana 5 QC, sing utamané tanggung jawab kanggo pengawasan lan pengawasan pungkasan. Peralatan gedhe perusahaan utamane mesin gergaji, mesin pukulan, mesin bubut kontrol angka, mesin bending, plotter nglereni laser, lan sapiturute. Plotter pemotong laser bisa diatur identifikasi produk miturut kabutuhan pelanggan.


Umumé, produksi bagean hidrolik standar kalebu langkah-langkah ing ngisor iki: sawing, punching, CNC, mlengkung, galvanizing, inspeksi pungkasan lan kemasan. Inspeksi mlaku liwat kabeh proses operasi kanggo njamin kualitas produk lan efisiensi kerja. Ing link galvanizing, produk bisa tekan standar ora teyeng ing 96 jam, teyeng abang kanggo 96 kanggo 120 jam, lan teyeng abang luwih saka 120 jam ing test semprotan uyah.



 

+86-15397238556
[email protected]