Ferrule Hidrolik Kanggo Selang Sae 100r7 Utawa R8
  • Air ProFerrule Hidrolik Kanggo Selang Sae 100r7 Utawa R8

Ferrule Hidrolik Kanggo Selang Sae 100r7 Utawa R8

Kita minangka produsen profesional Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r7 utawa R8 Hose ing China. Kita minangka produsen kopling hidrolik lan adaptor khusus. Kaya ferrules, flanges, couplings kunci cam sing umum ing produksi kita. Ferrule Hidrolik kita kanggo Sae 100r7 utawa R8 Hose duwe rega apik lan kualitas apik. Muga-muga kita bisa dadi mitra

Model:Ferrule Hidrolik Kab

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r7 utawa R8 Hosee digawe dening Shuntong Hydraulic ing China. Minangka biasane Hydraulic Ferrule kanggo Sae 100r7 utawa R8 Hose iki digawe saka baja karbon karo Chrome-telu seng plating ing lumahing, utawa stainless.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

00018

Standar

DIN

Bahan Baku

Baja Karbon/Stainless

warna

Kuning/Putih/Silver/Chrome

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 96 Jam

lumahing

Chrome-telu Seng Plating

Spesifikasi

Ferrule Hidrolik kanggo Selang Sae 100r7 utawa R8

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Ferrule Hidrolik ShuntongHYdraulic kanggo Sae 100r7 utawa R8 Hose utamane digunakake ing pupuk pertanian, irigasi, panen, ekstraksi mineral, transmisi cairan industri, lsp.


-Sae 100r7 utawa R8 Selang


- Pelanggan kita aplikasi


- Aplikasi peralatan skala gedhe


4. Detail Produk


Ferrule Hidrolik kanggo Selang Sae 100r7 utawa R8

 

Bagian No.

Selang Bore

ukuran

DN

Dash

D

L

00110A-04

6

04

20.5

30

00110A-05

8

05

22

30.5

00110A-06

10

06

24.5

32

00110A-08

12

08

28

34

00110A-10

16

10

31

37

00110A-12

20

12

35

43

00110A-16

25

16

43

51

00110A-20

32

20

53

57

00110A-24

40

24

62

60


5. Produk Packing

- Ferrule Hidrolik kanggo packing Sae 100r7 utawa R8 Hose


6. Profil Perusahaan

Ningbo YinzhouShuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. Kita wis entuk kapercayan saka pelanggan karo tim teknisi profesional lan tim layanan enom sing sregep. Ningbo YinzhouShuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. duwe produsen profesional fitting selang hidrolik kanthi pengalaman meh sepuluh taun.

Pabrik kita ngasilake macem-macem jinis ujung selang hidrolik lan sendi transisi. Materi kita kalebu bahan Tembaga, baja tahan karat, baja karbon galvanis, lsp... Produk kita kalebu Amerika, Inggris, Metrik, lan sambungan Utas liyane, pita 90 derajat, tee, tikungan 45 derajat, lurus, lan jinis liyane, Liwat taun, kita wis nyedhiyani kualitas lan layanan cepet kanggo pelanggan saka Timur Tengah, Eropah, Afrika, Amerika, Asia, etc. We nggawe pelanggan aran banget wareg karo penyebaran prajurit profesional, kualitas dhuwur, pas wektune, lan fleksibel. Kita goal kanggo menang pelanggan karo layanan lan menang pasar karo kualitas! Sugeng rawuh kanggo kerja sama karo sampeyan!


7. Foto pameran kita


8. Tim kita


9. FAQ

1. Materi Apa sing Bisa Kita Pilih?

Baja karbon GB20# (kelas kira-kira ASTM 1020 utawa EN C22)

Baja karbon GB35# (kelas kira-kira ASTM 1035 utawa EN C35)

Baja karbon GB45# (kelas kira-kira ASTM 1045 utawa EN C45)

SS304, SS316 stainless steel


2. Kepiye Sampeyan Ngontrol Kualitas?

Para buruh nindakake inspeksi dhewe ing proses.

Pengawas bengkel nindakake pemeriksaan patroli.

Gudang njupuk inspeksi sampling.


3. Apa Perawatan Lumahing Bisa Kita Pilih?

CR3+ seng plating karo sealant, 96+ jam ing test semprotan uyah.

Plating paduan seng-nikel, 700+ jam ing uji semprotan uyah.

Oksida ireng kanggo bagean welding

lenga antirust


4. Bisa Nggawe Produk Customized?

Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan.

Lan kita bakal rembugan karo sampeyan yen ana biaya jamur.




Panas Tags: Ferrule Hidrolik Kanggo Selang Sae 100r7 Utawa R8, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega Cukup, Pangiriman Cepet, Desain Kelas, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]