Selang Hidrolik Fitting Jic Female 74 ° Cone Kursi
  • Air ProSelang Hidrolik Fitting Jic Female 74 ° Cone Kursi

Selang Hidrolik Fitting Jic Female 74 ° Cone Kursi

Ningbo Shuntong Hydraulic minangka produsen profesional Cina Selang Hidrolik Fitting Jic Female 74 ° Cone Seat. Kita wis nyedhiyakake komponen hidrolik kualitas paling dhuwur kanggo para pelanggan wiwit taun 2012. Kita ngasilake macem-macem jinis fitting selang hidrolik lan fitting transisi, kalebu fitting Inggris, Amerika, metrik lan benang liyane, lurus, 45 derajat bend, 90 derajat band, 90 derajat bend, tee lan produk liyane ing baja karbon galvanis, stainless steel, tembaga, etc. Kita item duwe rega competitive lan kualitas dhuwur. Kita ngarep-arep bisa karo sampeyan ing basis long-term.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Hydraulic Hose Fitting Jic Female 74 ° Cone Seat Joint Stainless Steel Jic Female Tube minangka salah sawijining produk utama produsen Ningbo Shuntong China. Perusahaan ngeyel kanggo nglayani pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan sikap sing tulus lan antusias. Tujuane yaiku nyedhiyakake komponen hidrolik kelas paling apik sing didhukung dening layanan kelas paling apik kanggo para klien. Umume kasus, Hydraulic Hose Fitting Jic Female 74 ° Cone Seat digawe saka baja karbon kanthi permukaan dilapisi seng triple krom.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

26711

Standar

DIN, ANSI, JIS

Bahan Baku

Baja tahan karat

Sambungan

wadon

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Tanpa Perawatan

Spesifikasi

Selang Hidrolik Fitting Jic Female 74 ° Cone Kursi

merek dagang

ST

Kode HS

73079900

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

High Quality Hydraulic Hose Fitting Jic Female 74 ° Cone Seat biasane disambungake menyang selang hidrolik kanggo ngeterake cairan hidrolik, lenga, udara lan bensin liwat sistem pipa. Hydraulic Hose Fitting Jic Female 74 ° Cone Seat digawe saka baja karbon utawa stainless steel. Kajaba iku, produk kasedhiya ing ukuran saka 1/4 inci nganti 2 inci.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk


Selang Hidrolik Fitting Jic Female 74 ° Cone Kursi

PartNo.

 

UtasE

Selang Bore

ukuran

Braidedhose

Spiralhose

DN

DASH

A

L

L1

S

26711-04-03

 

U7/16"-20

5

03

8.5

15.5

 

17

26711-04-04

 

U7/16"-20

6

04

8.5

15.5

 

17

26711-05-04

 

U1/2"-20

6

04

9.5

16

 

19

26711-05-05

 

U1/2"-20

8

05

9.5

16

 

19

26711-05-06

 

U1/2"-20

10

06

9.5

16

 

19

26711-06-04

 

U9/16"-18

6

04

10

16.5

 

19

26711-06-05

 

U9/16"-18

8

05

10

16.5

 

19

26711-06-06

 

U9/16"-18

10

06

10

16.5

 

19

26711-08-06

 

U3/4"-16

10

06

11

17

 

24

26711-08-08

26712-08-08

U3/4"-16

12

08

11

18.5

18.5

24

26711-10-08

26712-10-08

U7/8"-14

12

08

11

18.5

18.5

27

26711-10-10

26712-10-10

U7/8"-14

16

10

12

20.5

20.5

27

26711-12-08

26712-12-08

U1.1/16"-12

12

08

13.5

20.5

20.5

32

26711-12-12

26712-12-12

U1.1/16"-12

20

12

13.5

21

22.5

32

26711-16-12

26712-16-12

U1.5/16"-12

20

12

14.5

23

24.5

41

26711-16-16

26712-16-16

U1.5/16"-12

25

16

14.5

26

27

41

26711-20-16

26712-20-16

U1.5/8"-12

25

16

15.5

27

28

50

26711-20-20

26712-20-20

U1.5/8"-12

32

20

15.5

26.5

28

50

26711-24-20

26712-24-20

U1.7/8"-12

32

20

18.5

27.5

28

55

26711-24-24

26712-24-24

U1.7/8"-12

40

24

18.5

27.5

28

55


5. Produk Packing

Selang Hidrolik Fitting Jic Female 74° Cone Seat's packing


6. Profil Perusahaan

Ningbo Yinzhou Shuntong Hydraulic Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional fitting selang kanthi pengalaman meh sepuluh taun. Kita wis entuk kapercayan para pelanggan kanthi tim teknis sing kuwat lan tim layanan enom sing sregep. Pelabuhan Ningbo minangka pelabuhan paling cedhak. Shuntong Hydraulic minangka perusahaan spesialis sing nggawe lan nyebarake fitting selang hidrolik, ferrules, fitting adaptor, selang hidrolik, lan mesin hidrolik, lan liya-liyane. Kita nggawe kabeh gaweyan kanggo menehi nilai kanggo para pelanggan, ngidini kita dadi pilihan sing paling apik. Kita goal kanggo menang pelanggan karo layanan kita lan pasar karo kualitas kita! Sugeng rawuh kanggo kerjo bareng karo sampeyan!


7. Foto pameran kita


8. Tim kita


9. FAQ

1.Cara pembayaran apa sing didhukung?

Pembayaran Kanthi T/T, Paypal L/C. Western Union, Money Gram kanggo conto 100% kanthi pesenan, kanggo produksi, 30% dibayar kanggo simpenan sadurunge produksi, imbangan kudu dibayar sadurunge dikirim. Rembugan ditampa.


2.Cara ngontrol kualitas Produk Shuntong?

Bahan Produk: Kontrol bahan sing digunakake, priksa manawa bisa nyukupi standar sing dijaluk internasional, lan njaga umur kerja sing dawa.

Pemriksaan produk semi-rampung: Kita mriksa proudcts100% sadurunge rampung. Kayata Inspeksi Visual, Pengujian Utas, Pengujian Bocor, lan liya-liyane.

Tes baris produksi: Insinyur kita bakal mriksa mesin lan garis ing wektu sing tetep.

Inspeksi Produk Rampung: Kita nindakake tes miturut ISO19879-2005, tes bocor, tes bukti, nggunakake maneh komponen, tes burst, tes ketahanan siklik, tes geter, lsp.

Tim QC: Tim QC kanthi luwih saka 10 tenaga profesional lan teknis. Kanggo mesthekake 100% produk mriksa.



Panas Tags: Hydraulic Hose Fitting Jic Female 74 ° Cone Kursi, Grosir, Customized, Bulk, Murah, Diskon, Newest, Quality, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Supplier, Pabrik, Ing Simpenan , Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]