90° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting
  • Air Pro90° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting

90° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting

Newest 90° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting karo rega cukup. Ningbo Shuntong Hydraulic wis nyedhiyakake klien kita karo fitting cairan hidrolik, bagian cairan hidrolik, bagian industri hidrolik, adaptor hidrolik, fitting siji-potong, lan komponen hidrolik liyane. 90°Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting digunakake ing pirang-pirang industri, kalebu maritim, otomotif, lan pembangkit listrik. Tekanan dhuwur, korosi kimia, lan suhu sing ekstrem minangka conto kahanan ing ngendi bahan sing kurang awet bisa uga ora nyedhiyakake resistensi sing cukup saka wektu.

Model:87391P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Newest 90° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting karo rega cukup.

1. Pengenalan produk

90 ° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting digawe dening pabrik Hydraulic Shuntong ing China. Kualitas produk minangka garis urip pabrik, mula kita menehi perhatian gedhe marang produksi produk sing berkualitas, nanging uga menehi perhatian marang kinerja biaya produk. Biasane, 87391P Hydraulic siji-potong pas digawe saka baja karbon Sedheng.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

87391P

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja Karbon Sedang

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Seng Plating

Spesifikasi

90°Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kualitas tinggi 90 ° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting utamane digunakake ing macem-macem industri mesin konstruksi, industri tenaga angin, industri otomatisasi lan lapangan dhuwur liyane. 90°Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting wis lulus tes semprotan uyah luwih saka 71 jam. Biasane, oksida ireng kanggo welding part lenga anti karat.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

90°Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting

BAGIAN NO.

UKURAN FLANGE

BOR SELANG

DIMENSI

DN

DASH

C

L

D

A

H

87391P-08-08B

1/2"

12

08

30.2

7

23.9

41.5

47

87391P-12-08B

3/4"

12

08

38.1

7

31.7

41.5

48

87391P-12-10B

3/4"

16

10

38.1

7

31.7

57.5

52.5

87391P-12-12B

3/4"

20

12

38.1

7

31.7

66.2

62

87391P-16-12B

1"

20

12

44.4

8.2

38

65.5

62

87391P-16-16B

1"

25

16

44.4

8.2

38

79

67.5

87391P-20-16B

1-1/4"

25

16

50.8

8.2

43.2

79

67.5

87391P-20-20B

1-1/4"

32

20

50.8

8.2

43.2

92.7

78.5

87391P-24-20B

1-1/2"

32

20

60.3

8.2

50.3

92.7

80.5

87391P-24-24B

1-1/2"

40

24

60.3

8.2

50.3

111.4

94

87391P-32-24B

2"

40

24

71.4

9.8

62.2

111.4

94

87391P-32-32B

2"

50

32

71.4

9.8

62.2

137.5

114


5. Paket kita

90°Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Yinzhou Shuntong Hydraulic Equipment Company adhedhasar ing Ningbo. Pelabuhan Ningbo mung 45 menit, dene Shanghai rong jam. Transportasi gampang kita njamin pengiriman cepet kanthi banyu lan udhara. Profesional kita ngembangake saben produk ing Ningbo Shuntong nggunakake teknologi mutakhir lan bahan mentah berkualitas tinggi sing asale saka vendor industri sing dihormati. Ora ana kompromi babagan kualitas, layanan, utawa wektu pangiriman. Iki didhukung luwih akeh dening tim spesialis sing duwe bakat, sing mbantu kita nyukupi kabutuhan lan syarat para pelanggan kanthi sukses. Kita bakal terus-terusan "kualitas pisanan, klien luwih dhisik," lan kita bakal seneng nuntun lan takon konsumen.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Yen barang-barangku ditahan dening Bea Cukai, sapa sing tanggung jawab kanggo ngresiki barang kasebut?

Yen barang kasebut ditahan dening Bea Cukai, panuku tanggung jawab kanggo ngresiki barang kasebut.


2. Q:Cara pembayaran apa sing didhukung?

Pembayaran: Miturut T / T, Paypal, L / C, Western Union, Money Gram kanggo conto 100% kanthi pesenan, kanggo produksi, 30% dibayar kanggo simpenan sadurunge produksi, imbangan kudu dibayar sadurunge dikirim. Rembugan ditampa.


3. Apa Perawatan Lumahing Bisa Kita Pilih?

CR3+ seng plating karo sealant, 96+ jam ing test semprotan uyah.

Plating paduan seng-nikel, 700+ jam ing uji semprotan uyah.

Oksida ireng kanggo bagian welding lenga anti karat





Panas Tags: 90° Sae Flange 3000 PSI One Piece Fitting, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan , Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]