ORFS Female Flat Kursi One Piece Fitting
  • Air ProORFS Female Flat Kursi One Piece Fitting

ORFS Female Flat Kursi One Piece Fitting

ORFS Female Flat Seat One Piece Fitting diprodhuksi dening Shuntong Hydraulics ing Ningbo, China. Kita wis nggawe fitting hydraulic lan adaptor, selang hidrolik ends kanggo dangu. Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake konsumen kanthi nawakake produk hidraulik tekanan tinggi sing bermutu lan murah. Kita wis bisa maju ing bidang hidraulik tekanan dhuwur amarga input pelanggan. Iki minangka organisasi sing terus berkembang sing ngupaya nyedhiyakake kualitas sing luwih apik lan luwih apik. Kita ngupayakake ngembangake solusi desain sing larang regane, sing menehi kinerja sing canggih. Kita pengin dadi partner jangka panjang karo sampeyan.

Model:24211P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

ORFS Female Flat Seat One Piece Fitting digawe dening produsen Shuntong Hydraulic ing China. Perusahaan tansah ngeyel kanggo menang kapercayan saka pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan layanan wicaksana. Biasane, ORFS Female Flat Seat One Piece Fitting dilapisi Chrome-telu seng ing permukaan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

24211P

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja Karbon/Stainless Steel

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Plating Krom

Spesifikasi

ORFS Female Flat Kursi One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kualitas Tinggi ORFS Female Flat Seat One Piece Fitting digunakake akeh ing energi, petrokimia, tenaga listrik, kapal, mobil, transit rel lan liya-liyane. Ukuran ORFS Female Flat Seat One Piece Fitting saka 1/4 "nganti 1-1 / 2". Kajaba iku, produk liwat 72 jam test semprotan uyah.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

ORFS Female Flat Kursi One Piece Fitting

 

BAGIAN NO.

 

TEMBUNG E

BOR SELANG

DIMENSI

 

DN

 

DASH

 

A

 

C

 

S2

24211P-04-04B

9/16" X 18

6

04

24

8.5

19

24211P-06-04B

11/16" X 16

6

04

25

10

22

24211P-06-06B

11/16" X 16

10

06

26.5

10

22

24211P-08-06B

13/16" X 16

10

06

26

11

27

24211P-08-08B

13/16" X 16

12

08

28.5

11

27

24211P-10-08B

1" X14

12

08

30

13.5

30

24211P-10-10B

1" X14

16

10

35

13.5

30

24211P-12-08B

1.3/16" X 12

12

08

31

15

36

24211P-12-10B

1.3/16" X 12

16

10

33

15

36

24211P-12-12B

1.3/16" X 12

20

12

35

15

36

24211P-16-12B

1.7/16" X 12

20

12

35

14.8

41

24211P-16-16B

1.7/16" X 12

25

16

37.2

14.8

41

24211P-20-16B

1.11/16" X 12

25

16

37.2

15

50

24211P-20-20B

1.11/16" X 12

32

20

40.7

15

50

24211P-24-20B

2" X12

32

20

37.2

14.8

60

24211P-24-24B

2" X12

40

24

38

14.8

60


5. Produk Packing

ORFS Female Flat Kursi One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Ningbo Shuntong Hydraulic minangka perusahaan spesialis sing ngasilake lan nyebarake fitting selang hidrolik, ferrule hidrolik, fitting adaptor, selang hidrolik, peralatan hidrolik, lan produk sing gegandhengan karo hidrolik liyane. Wiwit 2012, Shuntong Hydraulic wis ngekspor. Kita deleng papat skenario ing ngisor iki minangka pabrik: kontrol ngimpor materi, kontrol baris manufaktur, kontrol departemen kontrol kualitas, lan kontrol departemen logistik. Persiapan material, pangolahan bubut instrumen, pangolahan mesin CNC, burr lan penghapusan langka, plating seng, pamriksa kualitas pungkasan, pengepakan, lan pengiriman minangka wolung langkah ing proses produksi. Tenaga kerja saben dina iki mbantu kita njaga kontrol kualitas sing dhuwur.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Bisa Nggawe Produk Customized?

Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan.

Lan kita bakal rembugan karo sampeyan yen ana biaya jamur


2. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?

Ya, nanging saiki amarga epidemi, kita jarang nekani pameran


3. Pira jam tes semprotan uyah sampeyan bisa tekan?

"0~96 jam, ora karat

96-120 jam, teyeng putih

> 120 jam, karat abang"


4. Apa sampeyan bisa ngirim barang menyang gudangku ing Guangzhou utawa Yiwu?

Ya, kita bisa.




Panas Tags: Kursi Datar Wanita ORFS Fitting One Piece, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Gratis Sampel, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]