JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting
  • Air ProJIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting

JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting

Shuntong Hydraulics, adhedhasar ing Ningbo, China, ngasilake JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting. Kanggo wektu sing suwe, kita wis ngasilake fitting hidrolik lan adaptor. Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake pelanggan kanthi nyedhiyakake produk murah lan murah ing kisaran hidrolik tekanan tinggi. Umpan balik pelanggan ngidini kita nggawe inovasi ing bidang hidrolik tekanan tinggi. Kita kerja keras kanggo nyedhiyakake solusi desain modern sing ngirit biaya, sing menehi kinerja sing canggih. Kita pengin dadi partner jangka panjang.

Model:16711P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting digawe dening pabrikan Hydraulic Yinzhou Shuntong ing China. Produk perusahaan banget disenengi para pelanggan ing omah lan ing luar negeri amarga kualitase lan rega murah. Biasane, JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting digawe saka baja karbon.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO.

16711P

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja tahan karat

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Seng Plating

Spesifikasi

JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kualitas tinggi JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting utamane digunakake ing irigasi lan panen pertanian, produksi industri lan manufaktur. JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting yaiku CR3 + seng plating karo sealant, 96+ jam ing test semprotan uyah. Yen pelanggan duwe syarat khusus kanggo produk, kita uga bakal nggawe dandan sing cocog.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk


JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting

BAGIAN NO.

TEMBUNG E

BOR SELANG

DIMENSI

DN

DASH

A

C

S1

16711P-04-04B

7/16" X 20

6

04

28

14

12

16711P-05-04B

1/2" X 20

6

04

28

14

14

16711P-05-05B

1/2" X 20

8

05

28

14

14

16711P-05-06B

1/2" X 20

10

06

27.5

14

17

16711P-06-04B

9/16" X 18

6

04

28

14.1

17

16711P-06-05B

9/16" X 18

8

05

28

14.1

17

16711P-06-06B

9/16" X 18

10

06

27.5

14.1

17

16711P-08-06B

3/4" X 16

10

06

32.5

16.7

22

16711P-08-08B

3/4" X 16

12

08

32.5

16.7

22

16711P-10-06B

7/8" X 14

10

06

33

19.3

24

16711P-10-08B

7/8" X 14

12

08

34.8

19.3

24

16711P-10-10B

7/8" X 14

16

10

37

19.3

24

16711P-12-08B

1.1/16" X 12

12

08

39.5

21.9

27

16711P-12-10B

1.1/16" X 12

16

10

41.5

21.9

27

16711P-12-12B

1.1/16" X 12

20

12

40

21.9

27

16711P-12-16B

1.1/16" X 12

25

16

43.2

21.9

30

16711P-16-12B

1.5/16" X 12

20

12

42.5

23.1

36

16711P-16-16B

1.5/16" X 12

25

16

45.7

23.1

36

16711P-20-16B

1.5/8" X 12

25

16

48.7

24.3

46

16711P-20-20B

1.5/8" X 12

32

20

48.7

24.3

46

16711P-24-20B

1.7/8" X 12

32

20

54.2

27.5

50

16711P-24-24B

1.7/8" X 12

40

24

55

27.5

50

16711P-32-32B

2.1/2" X 12

50

32

67.5

33.9

65


5. Produk Packing

JIC Male 74° Cone One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Ningbo Shuntong Hydraulic minangka pabrik khusus sing mrodhuksi lan nyedhiyakake fitting selang hidrolik, ferrules hidrolik, fitting adaptor, selang hidrolik, mesin hidrolik, Dll. . Minangka pabrik, kita waca papat kahanan kaku: kontrol ngimpor materi, kontrol line produksi, kontrol departemen QC lan departemen logistik Proses produksi wolung langkah: preparation materi, Processing instrument lathe, Processing mesin CNC, burrs lan aman langka, seng. plating, mriksa kualitas pungkasan, packing lan pangiriman. Karya saben dina iki mbantu kita nggawe tingkat kualitas sing dikontrol kanthi apik.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1: Aksesoris apa sing dibutuhake kanggo layanan pertambangan?

Majelis selang hidrolik, fitting selang, adaptor hidrolik, kopling ... Kalebu ferrules, flensa, fitting BSP, JIC, NPT, METRIC, ORFS, BSPT, SAE, JIS...Hubungi kita langsung, bakal mangsuli sampeyan kanthi cepet.


2. Apa yen bingkisanku dicekel Bea Cukai?

Yen barang sampeyan ora bisa dibusak saka bea cukai, hubungi kita dhisik. Kita bakal nganakake investigasi luwih lanjut karo perusahaan pengiriman kanggo sampeyan.


3. Apa Perawatan Lumahing Bisa Kita Pilih?

CR3+ seng plating karo sealant, 96+ jam ing test semprotan uyah.

Plating paduan seng-nikel, 700+ jam ing uji semprotan uyah.

Oksida ireng kanggo bagean welding

Minyak anti karat




Panas Tags: JIC Male 74 ° Cone One Piece Fitting, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]