JIC Female 74° Cone One Piece Fitting
  • Air ProJIC Female 74° Cone One Piece Fitting

JIC Female 74° Cone One Piece Fitting

Ningbo Shuntong Hydraulic wis nyedhiyakake pelanggan komponen hidrolik kualitas paling dhuwur wiwit 2002. We spesialis ing prodhuksi JIC Female 74 ° Cone One Piece Fitting. Inventaris kita kalebu fitting hidrolik karo NPT, JIC, SAE, metrik, bos O-ring, lan Utas segel pasuryan O-ring. Pilihan material kalebu stainless steel kanggo tahan karat, uga fitting baja kanggo aplikasi tekanan dhuwur. Apa wae aplikasi sampeyan, kita duwe aksesoris lan kopling kanggo mbantu sampeyan ngindhari downtime sing larang.

Model:26711P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

JIC Female 74 ° Cone One Piece Fitting digawe dening pabrik Hydraulic Shuntong ing China. Produk berkualitas tinggi lan layanan pra-sales lan sawise-sales sing puas minangka usaha sing konsisten saka perusahaan. Biasane, 26711P Hydraulic siji-potong pas digawe saka baja karbon.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

26711P

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja Karbon/Stainless Steel

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Plating Krom

Spesifikasi

JIC Female 74° Cone One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

High qualityJIC Female 74 ° Cone One Piece Fitting utamané digunakake ing produksi tetanèn, Manufaktur industri, etc. 26711P hydraulic fittings pipe terpadu Cr3 + galvanis sealant. Proses electroplating paduan nikel seng dipilih lan diuji kanthi semprotan uyah. Yen customer perlu, kita uga bakal nyetel specifications produk


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

JIC Female 74° Cone One Piece Fitting

BAGIAN NO.

TEMBUNG E

BOR SELANG

DIMENSI

DN

DASH

A

C

S2

26711P-04-04B

7/16" X 20

6

04

16

9

15

26711P-05-04B

1/2" X 20

6

04

16.5

9.5

19

26711P-05-05B

1/2" X 20

8

05

17

9.5

19

26711P-06-04B

9/16" X 18

6

04

14

10.5

19

26711P-06-05B

9/16" X 18

8

05

17

10.5

19

26711P-06-06B

9/16" X 18

10

06

16.5

10.5

19

26711P-08-06B

3/4" X 16

10

06

17

11

24

26711P-08-08B

3/4" X 16

12

08

19

11

24

26711P-10-08B

7/8" X 14

12

08

19.5

13

27

26711P-10-10B

7/8" X 14

16

10

21

13

27

26711P-12-08B

1.1/16" X 12

12

08

18

15

32

26711P-12-10B

1.1/16" X 12

16

10

20.5

15

32

26711P-12-12B

1.1/16" X 12

20

12

22.5

15

32

26711P-12-16B

1.1/16" X 12

25

16

25.2

15

32

26711P-16-12B

1.5/16" X 12

20

12

18.5

16

41

26711P-16-16B

1.5/16" X 12

25

16

25.2

16

41

26711P-20-16B

1.5/8" X 12

25

16

25.2

17

50

26711P-20-20B

1.5/8" X 12

32

20

26.2

17

50

26711P-24-20B

1.7/8" X 12

32

20

26.2

20

55

26711P-24-24B

1.7/8" X 12

40

24

28

20

55

26711P-32-32B

2.1/2" X 12

50

32

28

23.5

75


5. Paket Kita

JIC Female 74° Cone One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Ningbo Yinzhou Shuntong Hydraulic Equipment Company. Fitting lan adaptor hidrolik kasedhiya ing baja tahan karat lan baja tahan karat, kanthi pilihan metrik, NPT, SAE, lan benang liyane. Sistem hidrolik mbutuhake fitting sing bisa tahan kontak sing dawa karo cairan caustic utawa tekanan dhuwur. Fitting logam iki ngubungake selang, tabung, lan pipa ing sistem hidrolik lan kasedhiya ing macem-macem formulir, kalebu siku lurus, tee, lan 45 utawa 90 derajat kanggo nyukupi tata letak sistem sing beda-beda. Kanggo nampung macem-macem syarat aplikasi, benang lan diameter internasional utawa metrik ditawakake.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Yagene biaya pengiriman ing sawetara item dadi larang?

Biaya pangiriman gumantung saka cara pengiriman sing dipilih, bebarengan karo wektu pengiriman lan negara tujuan. Contone, yen biaya pengiriman antarane UPS lan FedEx yaiku 10 dolar AS, saran kita yaiku milih pilihan sing paling cocog karo kabutuhan individu, adhedhasar rega lan wektu pengiriman.


2. Apa aku bisa njaluk diskon yen aku nggawe pesenan luwih gedhe?

Ya, luwih akeh potongan sing sampeyan tuku, luwih akeh diskon. Contone, yen sampeyan tuku 1000 potongan, sampeyan bakal entuk diskon 5%. Yen sampeyan kasengsem ing tuku luwih saka 1000pieces, kita bakal seneng kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran. Hubungi Departemen Penjualan lan wenehi informasi ing ngisor iki:


3. Bisa Nggawe Produk Customized?

Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan.

Lan kita bakal rembugan karo sampeyan yen ana biaya jamur.




Panas Tags: JIC Female 74 ° Cone One Piece Fitting, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]