Metrik Wanita 24° Cone L.T. Fitting One Piece
  • Air ProMetrik Wanita 24° Cone L.T. Fitting One Piece

Metrik Wanita 24° Cone L.T. Fitting One Piece

Ningbo Shuntong Hydraulic Equipment Company nawakake komponen hidraulik kayata fitting cairan hidrolik, fitting minyak hidrolik, fitting industri hidrolik, kopling hidrolik lan Metric Female 24 ° Cone L.T. Fitting One Piece. Reputasi perusahaan kita dibangun kanthi pangiriman pas wektune, kualitas apik lan rega sing kompetitif. We are semangat dadi partner bisnis long-term dipercaya! Produk kasebut diakoni sacara luas ing saindenging negoro amarga linuwih lan kualitas apik, lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Afrika, Australia kanthi ngarepake masa depan, perusahaan bakal terus nambah lan ngembangake.

Model:30411P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Metrik Wanita 24° Cone L.T. One Piece Fitting digawe dening pabrik Hydraulic Shuntong ing China. Produk kita ora mung saka kualitas dhuwur, nanging uga ing rega cukup. Kita bakal mangsuli pitakonan saka pelanggan ing wektu. Biasane, 30411P Hydraulic siji-potong pas digawe saka baja karbon Sedheng.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

30411P

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja Karbon Sedang

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Chrome

Spesifikasi

Metrik Wanita 24° Cone L.T. Fitting One Piece

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kualitas tinggi Metrik Wanita 24 ° Cone L.T. Fitting One Piece. Utamane digunakake ing industri otomasi, industri alat mesin CNC, gulungan kabel, industri percetakan, peralatan medis lan industri dhuwur liyane. Kita bakal nyedhiyani 30411 karo packaging relatif nyenyet kanggo mesthekake yen iku ora bakal ilang sak transportasi.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

Metrik Wanita 24° Cone L.T. Fitting One Piece



SELANG

BORE


DIMENSI

BAGIAN NO.

TEMBUNG E

DN

DASH

TUBE

O.D.

A

C

S2

30411P-12-04B

M12×1.5

6

04

6

22.5

1.4

17

30411P-14-04B

M14×1.5

6

04

8

19.1

1.4

17

30411P-14-05B

M14×1.5

8

05

8

23

1.4

17

30411P-16-04B

M16×1.5

6

04

10

18.7

2.1

19

30411P-16-05B

M16×1.5

8

05

10

20.7

2.1

19

30411P-16-06B

M16×1.5

10

06

10

23.5

2.1

19

30411P-18-05B

M18×1.5

8

05

12

21.5

1.5

22

30411P-18-06B

M18×1.5

10

06

12

22

1.5

22

30411P-22-06B

M22×1.5

10

06

15

21.5

3

27

30411P-22-08B

M22×1.5

12

08

15

21.5

3

27

30411P-26-08B

M26×1.5

12

08

18

21.9

2.1

32

30411P-26-10B

M26×1.5

16

10

18

24.9

2.1

32

30411P-30-10B

M30×2

16

10

22

26.7

3.8

36

30411P-30-12B

M30×2

20

12

22

26.7

3.8

36

30411P-36-16B

M36×2

25

16

28

29.7

4.5

41

30411P-45-20B

M45×2

32

20

35

31.7

4

55

30411P-52-24B

M52×2

40

24

42

34

4

60


5. Paket Kita

Metrik Wanita 24° Cone L.T. Kemasan One Piece Fitting


6. Profil Perusahaan

Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake konsumen kanthi nawakake produk hidraulik tekanan tinggi sing bermutu lan murah. Amarga kita minangka manufaktur, kita bisa njamin tanggal pangiriman tartamtu. Butuh ing ngendi wae saka 40 nganti 60 dina. Ing seminggu, kita bakal nindakake pesenan produk saham. Yen pelanggan nggawe pesenan sing penting, kita bakal nindakake kabeh supaya bisa ketemu. Kanthi layanan iki, kita bisa njawab telpon 24 jam saben dina lan nggunakake platform chatting kaya Skype, Whatsapp, Viber, lan Facebook. Iki minangka komitmen sing wis suwe kanggo "desain kelas kapisan, produk kelas kapisan, layanan kelas kapisan" sing ndadekake Shuntong Hydraulics minangka jeneng sing identik karo fitting hidrolik lan adaptor. We Sincerely welcome everyone saka donya kanggo ngunjungi kita.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Apa materi produk sampeyan?

Baja karbon, stainless steel lan aluminium


2. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?

Ya, nanging saiki amarga epidemi, kita jarang nekani pameran


3. Apa sampeyan duwe gambar nyata produk?

Mesthi, Sampeyan bisa ninggalake informasi kontak lan aku bakal nuduhake gambar karo sampeyan.


4. Sapa sing dilayani perusahaan?

Layanan produsen Shuntong Hydraulic saka perusahaan individu cilik nganti organisasi multinasional gedhe. Kaya: XCMG, grup SANY.




Panas Tags: Metrik Wanita 24° Cone L.T. One Piece Fitting, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Newest, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]