BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting
  • Air ProBSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting

BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting

Komponen hidrolik kayata fitting cairan hidrolik, fitting minyak hidrolik, bagean industri hidrolik. excavator hidrolik lan BSP Male Double Digunakna Kanggo 60 ° Cone Seat Utawa Bonded Seal One Piece Fitting kasedhiya saka Ningbo Shuntong Hydraulic Equipment. BSP Male Double Kita Digunakna Kanggo 60 ° Cone Seat Utawa Bonded Seal One Piece Fitting digunakake ing macem-macem industri, kalebu maritim, otomotif, lan pembangkit listrik. Dheweke duwe sawetara ciri sing mbedakake, kalebu:
Suhu dhuwur, asam, lan tahan kahanan korosif
Perlindhungan tambahan marang guncangan lan getaran
Apik kinerja sealing
Desain sing bakal tahan suwe
Iku gampang kanggo ngganti yen perlu.
Peralatan konstruksi, mesin gawe kapal, alat produksi, lan barang-barang liyane entuk manfaat banget saka aksesoris Ningbo Shuntong.

Model:12611AP

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Seat Utawa Bonded Seal One Piece Fitting minangka salah sawijining produk penting saka pabrikan peralatan hidrolik Yinzhou Shuntong. macem-macem produk perusahaan sugih, rega kurang, nanging uga bisa nyedhiyani layanan humanized, dening liyane lan liyane pelanggan tresna. Biasane, BSP Male Double Digunakna Kanggo 60 ° Cone Seat utawa Bonded Seal One Piece Fitting digawe saka baja karbon Sedheng.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

12611AP

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja Karbon Sedang

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Chrome

Spesifikasi

BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kualitas tinggi BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Seat utawa Bonded Seal One Piece Fitting utamane digunakake ing petrokimia, tenaga listrik, kapal, mobil, industri otomatisasi, industri alat mesin CNC, gulungan kabel lan industri liyane. Kualitas BSP Male Double Used For 60 ° Cone Seat or Bonded Seal One Piece Fitting pancen dipercaya, wis lulus tes semprotan uyah luwih saka 72 jam.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting

BAGIAN NO.

TEMBUNG E

BOR SELANG

DIMENSI

DN

DASH

A

C

S1

12611AP-04-04B

G1/4" X19

6

04

24

12

19

12611AP-06-04B

G3/8" X19

6

04

27.5

13.5

22

12611AP-06-06B

G3/8" X19

10

06

27

13.5

22

12611AP-08-06B

G1/2" X 14

10

06

31.5

13.5

27

12611AP-08-08B

G1/2" X 14

12

08

31.5

16

27

12611AP-08-10B

G1/2" X 14

16

10

33

16

27

12611AP-08-12B

G1/2" X 14

20

12

32

16

27

12611AP-12-08B

G3/4" X 14

12

08

35

18.5

32

12611AP-12-10B

G3/4" X 14

16

10

36.5

18.5

32

12611AP-12-12B

G3/4" X 14

20

12

36.5

18.5

32

12611AP-16-12B

G1" X11

20

12

39.5

20.5

41

12611AP-16-16B

G1" X11

25

16

42.7

20.5

41

12611AP-20-20B

G1.1/4"X11

32

20

44.7

20.5

50

12611AP-24-24B

G1.1/2X11

40

24

48

23

55

12611AP-32-24B

G2" X11

40

24

52.5

25.5

70

12611AP-32-32B

G2" X11

50

32

56

25.5

70


5. Produk Packing

BSP Male Double Digunakake Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Shuntong Hydraulic tansah ngutamakake pelanggan kanthi nyedhiyakake produk murah lan murah ing spektrum hidrolik tekanan tinggi. Kita bisa njamin wektu pangiriman sing tepat amarga kita minangka pabrik. Butuh antarane 40 lan 60 dina. Kita bakal ngrampungake pesenan produk saham sajrone seminggu. Yen customer duwe pesenan urgent, kita bakal nindakake kabeh kita kanggo nepaki. Kita bisa njawab telpon 24 jam saben dina lan nggunakake platform chatting kaya skype, whatsapp, viber, lan Facebook nganggo layanan iki. Kajaba iku, kita bisa ngumpulake FAQ karo kabeh pitakon lan jawaban. Bisa ngewangi klien entuk pangerten dhasar babagan produk kita.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Aksesoris apa sing dibutuhake kanggo layanan pertambangan?

Majelis selang hidrolik, fitting selang, adaptor hidrolik, kopling ... Kalebu ferrules, flensa, fitting BSP, JIC, NPT, METRIC, ORFS, BSPT, SAE, JIS...Hubungi kita langsung, bakal mangsuli sampeyan kanthi cepet.


2. Kepiye babagan jumlah pesenan mini?

Kita ora duwe requirments ketat ing paling item, amarga kita duwe saham. Informasi liyane bisa ngirim kita dhaftar priksaan, kita mriksa lan reply sampeyan. Kanggo custom-made, MOQ bakal menehi saran amarga produk tartamtu.


3 Apa aku bisa njaluk diskon yen aku nggawe pesenan luwih gedhe?

Ya, luwih akeh potongan sing sampeyan tuku, luwih akeh diskon. Contone, yen sampeyan tuku 1000 potongan, sampeyan bakal entuk diskon 5%. Yen sampeyan kasengsem ing tuku luwih saka 1000pieces, kita bakal seneng kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran.




Panas Tags: BSP Male Double Digunakna Kanggo 60 ° Cone Kursi Utawa Bonded Seal One Piece Fitting, Grosir, Customized, Bulk, Murah, Diskon, Newest, Quality, Awet, Standar, uga dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas kapisan, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Kutipan, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]