NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting
  • Air ProNPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting

NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting

Ningbo Shuntong Hydraulic Equipment minangka produsen profesional saka macem-macem fitting hydraulic standar lan non-standar, NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting, kopling hidrolik, fitting selang hidrolik, kopling cepet hidrolik, pengikat, dll. Ing 2012, kita wiwit ngekspor langsung. We nandheske nggunakake bahan paling apik lan strictly tindakake sistem kontrol kualitas kanggo nyoba produk kita. Nggawe bisnis luwih gampang minangka tujuan utama kita.

Model:15611P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting minangka salah sawijining produk sing diprodhuksi dening pabrikan peralatan hidrolik Yinzhou Shuntong. Perusahaan Shuntong khusus ngasilake macem-macem jinis aksesoris hidrolik kanthi pengalaman sugih lan rega murah, sing dipercaya banget dening para pelanggan. Biasane, NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting digawe saka baja karbon Sedheng.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

15611P

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Baja Karbon Sedang

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Chrome

Spesifikasi

NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting utamane digunakake ing teknik laut, peralatan medis, fasilitas aerospace, gulungan kabel, industri mesin konstruksi, peralatan hidrolik, tenaga listrik lan industri liyane. NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting wis lulus tes semprotan uyah luwih saka 72 jam, lan kualitase bisa dipercaya.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting

 

 

BOR SELANG

DIMENSI

BAGIAN NO.

TEMBUNG E

DN

DASH

A

C

S1

15611P-04-04B

ZG1/4" X19

6

04

27

15

17

15611P-06-04B

ZG3/8" X19

6

04

28

16

19

15611P-06-06B

ZG3/8" X19

10

06

27.5

16

19

15611P-08-06B

ZG1/2" X14

10

06

33

19.5

22

15611P-08-08B

ZG1/2" X14

12

08

33

19.5

22

15611P-08-10B

ZG1/2" X14

16

10

34.5

19.5

22

15611P-12-08B

ZG3/4" X14

12

08

35

19.5

27

15611P-12-10B

ZG3/4" X14

16

10

36.5

19.5

27

15611P-12-12B

ZG3/4" X14

20

12

35.5

19.5

27

15611P-16-12B

ZG1" X11

20

12

42.5

25.5

36

15611P-16-16B

ZG1" X11

25

16

45.7

25.5

36

15611P-20-20B

ZG1.1/4"X11

32

20

48.7

26.5

46

15611P-24-24B

ZG1.1/2X11

40

24

52.5

27.5

50

15611P-32-32B

ZG2" X11

50

32

58

27.5

65


5. Produk Packing

NPT Male 60° Cone Seat One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Sugeng rawuh ing Shuntong Hydraulics - perusahaan Ningbo, China sing spesialisasine ing fitting hidrolik, adaptor, rakitan selang, lan fitting transisi. Kita ngasilake luwih saka 300 seri kanthi luwih saka 10.000 model, sing bisa diijolke karo Parker, Manuli lan Eaton utawa miturut spesifikasi lan gambar pelanggan kanggo pertambangan, konstruksi, transportasi, minyak, pertanian lan industri liyane. Bahan sing paling umum yaiku baja karbon, stainless steel, kuningan, lan aluminium. Rampung sing paling umum yaiku chrome free 6 seng, paduan nikel seng, plating nikel kimia utawa jinis sing ditemtokake pelanggan sing bisa tahan 120-680 jam uji tahan karat semprotan uyah.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Aksesoris apa sing dibutuhake kanggo layanan pertambangan?

Majelis selang hidrolik, fitting selang, adaptor hidrolik, kopling ... Kalebu ferrules, flensa, fitting BSP, JIC, NPT, METRIC, ORFS, BSPT, SAE, JIS...Hubungi kita langsung, bakal mangsuli sampeyan kanthi cepet.


2. Suwene iku bakal njupuk saka Guangzhou kanggo pabrik?

Udakara 4 jam nganggo Pesawat.


3. Where is pabrik Panjenengan?

Pabrik kita ing Ningbo.


4. Apa sampeyan duwe gambar nyata produk?

Mesthi, Sampeyan bisa ninggalake informasi kontak lan aku bakal nuduhake gambar karo sampeyan.




Panas Tags: NPT Male 60 ° Cone Seat One Piece Fitting, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan , Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]