Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting
  • Air ProKompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting

Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting

Fitting hidrolik, kopling hidrolik, Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting, fitting selang hidrolik, kopling cepet hidrolik, pengikat, lan komponen hidrolik liyane diprodhuksi dening Ningbo Shuntong Hydraulic Equipment. Ing 2012, kita langsung miwiti ngekspor. We nandheske nggunakake bahan kualitas paling dhuwur lan sijine produk kita liwat testing ketat. Tujuan utama kita yaiku nggawe bisnis luwih trep.

Model:22691KP

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting diprodhuksi dening Ningbo Yinzhou shun tong hydraulic produsen peralatan aksesoris hydraulic. Lokasi perusahaan unggul, gampang diangkut barang, rega komoditas cukup lan kompetitif. Kajaba iku, layanan intim uga kauntungan kita. Biasane, Compact BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting digawe saka baja karbon Sedheng.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model NO

22691KP

Jinis

Fitting One Piece

Bahan Baku

Lembaran Galvanis Kab

warna

Putih

Uji Semprotan Garam

Luwih saka 72 Jam

lumahing

Lembaran Galvanis Kab

Spesifikasi

Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting

merek dagang

ST

Kode HS

7307990000

asale

Ningbo China

Paket

Kotak karton + kotak kayu

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online, Dhukungan teknis video


3. Fitur Produk lan Aplikasi

High QualityCompact BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting utamane digunakake ing industri percetakan, peralatan medis, industri semikonduktor, cetakan plastik, industri mesin konstruksi, petrokimia, tenaga listrik lan industri liyane. Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting wis lulus tes semprotan uyah sing ketat lan kualitase bisa dipercaya.


- Aplikasi peralatan skala gedhe


- Pelanggan kita aplikasi


4. Detail Produk

Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting



BOR SELANG

DIMENSI

BAGIAN NO.

TEMBUNG E

DN

DASH

A

C

S1

S2

H

22691KP-04-04B

G1/4" X19

6

04

19

5.5

11

19

18.5

22691KP-06-04B

G3/8" X19

6

04

21.5

6.3

16

22

23

22691KP-06-05B

G3/8" X19

8

05

21.5

6.3

16

22

23

22691KP-06-06B

G3/8" X19

10

06

21

6.3

16

22

24

22691KP-08-06B

G1/2" X 19

10

06

24

7.5

19

27

26.5

22691KP-08-08B

G1/2" X 19

12

08

24

7.5

19

27

28.5

22691KP-10-10B

G5/8" X14

16

10

26.5

9.5

22

30

29.2

22691KP-12-12B

G3/4" X 14

20

12

27.5

10.9

27

32

33

22691KP-16-16B

G1" X11

25

16

34.7

11.7

33

41

38.1


5. Produk Packing

Kompak BSP Female 60° Cone One Piece Fitting's packing


6. Profil Perusahaan

Shuntong Hydraulics minangka fitting hidrolik, adaptor, rakitan selang, lan perusahaan fitting transisi sing adhedhasar ing Ningbo, China. Kita nyoba mbantu sampeyan njamin kinerja panyegelan sing apik lan tahan suhu ing peralatan sampeyan minangka pabrikan fitting hidraulik sing cocog karo standar DIN. Kita yakin manawa bagean sing tahan suwe bakal ngirit dhuwit kanggo pangopènan ing mangsa ngarep lan nglindhungi perusahaan saka bebaya downtime.


7. Foto pameran kita


8. Tim kita



9. FAQ

1. Apa sampeyan bisa ngirim barang menyang gudangku ing Guangzhou utawa Yiwu?

Ya, kita bisa.


2. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?

Ya, nanging saiki amarga epidemi, kita jarang nekani pameran


3. Pelabuhan sing sampeyan kirim?

Pelabuhan Ningbo


4. Apa dhukungan sing bisa diwenehake yen dadi agen hidrolik Shuntong?

1) kualitas dhuwur,

2) Rega paling apik,

3) Kustomisasi,

4) prioritas-pangiriman,

5) respon cepet,

6) bimbingan profesional,

7) Dhukungan Teknis




Panas Tags: Kompak BSP Female 60 ° Cone One Piece Fitting, Grosir, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Standar, Dibutuhake, Rega Cukup, Pangiriman Cepet, Desain kelas siji, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan , Sampel Gratis, OEM, Made in China, Price, Price List, Quotation, Mid Level Price
+86-15397238556
[email protected]